Home » Ombouw Speed

WAARSCHUWING!

  • De badassBox mag niet worden gebruikt in het verkeer of binnen de reikwijdte van de StVO!
  • Het gebruik is alleen toegestaan ​​op privéterreinen of voor wedstrijd- of testdoeleinden etc.
  • De installatie van de badassBox kan leiden tot het verlies van de garantie van de fiets.
  • Het gebruik van de badassBox is op eigen risico en op eigen risico.
  • De fabrikant aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade aan voorwerpen en / of personen die het gevolg zijn van onjuist gebruik van de badassBox en / of accessoires.
Uitverkocht

badassBox 4 Bosch

€ 149,00
Uitverkocht

badassBox 4 Bosch

E-bike tuning met de badassBox voor elektrische fietsen met Bosch-motor

Onze nieuwste en beste e-bike tuning voor alle Bosch middenmotoren. Nieuwe slanke hoes met gepatenteerde kliksluiting, voor een nog snellere plaatsing en verwijdering. Nog robuuster dankzij speciale potgrond uit de auto-industrie. Nieuw elektronicaontwerp voor nog meer bereik met een enkele AAA-batterij.

 

badassBox Type3.4 Bosch

Werkt gemakkelijk!

Met de badassBox kunt u snel uw eBike sneller maken - omdat hij binnen een mum van tijd is gemonteerd. Als je weer op de openbare weg bent, wordt de badassBoxin seconden verwijderd . Daarmee is uw eBike weer legaal met wettelijke snelheidslimieten.

Ze lezen "25" - en rijden 50!

Wees niet verbaasd over uw snelheidsmeter te zijn: als uw eBike met aangehechte badassBox rijden 50 km / h, het instrument slechts 25 shows. Waarom dit zo is, zie hieronder.

De badassBox Type 3.4 Bosch is compatibel met alle Bosch mid-range motoren Classic, Classic Plus, Active Line (beide generaties), Active Line Plus, Performance Line en Performance Line CX.

Overtuig uzelf: met de badassBox is uw eBike uitgeschakeld als de kat van Schmidt!

badassBox 4 Brose

E-bike tuning met de badassBox voor elektrische fietsen met een Brose-motor

Onze nieuwste en beste e-bike tuning voor alle Brose-middenmotoren. Nieuwe slanke hoes met gepatenteerde kliksluiting, voor een nog snellere plaatsing en verwijdering. Nog robuuster dankzij speciale potgrond uit de auto-industrie. Nieuw elektronicaontwerp voor nog meer bereik met een enkele AAA-batterij.