Home » verzekering

ANWB Blijven Fietsen Verzekering

Inclusief track&trace

Je wilt altijd op je fiets kunnen rekenen. Wordt je fiets gestolen? Dan wil je je fiets zo snel mogelijk terug of een nieuwe fiets. Kies daarom voor onze Blijven Fietsen Verzekering. Een complete fietsverzekering met track&trace-zender. Hiermee vinden wij jouw fiets na diefstal zo snel mogelijk terug. En dat tegen een verrassend lage prijs, met 5% korting voor leden.

 

Fietsverzekering inclusief track&trace

Jouw fiets wordt uitgerust met een track&trace-zender en een preventiesticker. Je downloadt de ANWB Fietsen App en je fiets is verbonden. Wanneer de fiets wordt gestolen is het één druk op de knop in de app en een opsporingsdienst gaat op zoek naar jouw fiets.

ANWB Fietspas

De ANWB Fietspas is een onderdeel van de ANWB Blijven Fietsen Verzekering. De ANWB Fietspas bevat naast de Wegenwacht Fiets Service, veel voordelige en nuttige extra’s. Je ontvangt de Fietspas in de ANWB Fietsen App. Via deze app zijn al deze extra’s eenvoudig beschikbaar:

  • 24/7 pechhulp
  • Gratis Fietscheck: in de maanden maart en november 15% korting op onderdelen bij reparatie
  • Juridisch advies bij een ongeval
  • Korting bij Gastvrij Pluspunten
  • 10% korting op fietshuur bij BimBimbikes

Wat zijn de kosten?

Dit is afhankelijk van onder andere het merk en type fiets en je woonplaats. Wil je weten wat jouw premie is voor de Blijven Fietsen Verzekering? Jouw fietsenwinkel kan je hier alles over vertellen. 

Waar sluit je de Blijven Fietsen Verzekering af?

Afsluiten is alleen mogelijk bij een fietsenwinkel die met de ANWB samenwerkt.